Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Betaalmethoden

Hoe kunt u de bestelling bij ons afrekenen?

 

U kiest zelf een van de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure in onze webshop.

1. iDeal:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

2. PayPal:

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen.

 

3. Bankoverschrijving:

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van KIDS Toys, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

4. U kunt uw bestelling per bank vooruitbetalen.
Dit doet u door het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL73 RABO 013.90.59.008 tnv. KIDS Toys te Dirksland.
Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer (dit staat op de orderbevestiging ).
Indien u betaald vanuit het buitenland heeft u ook het IBAN en de BIC code nodig.

IBAN nr: NL73 RABO 013.90.59.008

BIC:RABONL2U

 

5. Afhalen in de winkel:

U kunt uw bestelling bij ons afhalen. Zodra wij uw bestelling gereed hebben staan zullen wij met u contact opnemen, zodat u de bestelling kunt ophalen. U kunt bij ons ook Pinnen!