Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Verzenden & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten? 

De verzendkosten zijn voor pakketten tot 30 kg, slechts €5,95. Komt uw pakket boven de 30 kg, dan overleggen wij vooraf met u over de verzendkosten. De verzendkosten zijn gratis als uw orderbedrag hoger is dan €75,-

Voor kleinere artikelen die in een envelop verstuurd kunnen worden betaald u €4,50. Eventueel teveel betaalde verzendkosten krijgt u uiteraard retour.

Verzendkosten naar het buitenland zijn standaard €9,- of in overleg.

 

Het bestelde artikel bevalt niet en u wilt het retour sturen? 

Artikelen die u bij KIDS Toys heeft gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geruild en/of retour gezonden, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt, en zo mogelijk nog in de originele verpakking zit.

De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.

U kunt telefonisch of per mail aangeven dat u uw zending retour wilt sturen.

U ontvangt dan van ons een bevestigingsmail. In deze e-mail staat ook een link waarmee u een retour etiket kunt printen. Met dit retour etiket kunt u het pakket zonder kosten retour zenden via PostNL.

Voor het retourneren heeft u na het melden een tijd van 14 dagen om het product te versturen.

Het door u betaalde bedrag wordt binnen 8 dagen na ontvangst van het pakket op uw rekening teruggestort.

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).