Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Algemene voorwaarden

 Algemene voorwaarden www.kidstoys.nl

 1. Van der Valk-Tanis v.o.f. h.o.d.n. KIDSToys, (Hierna te noemen KIDSToys) is gevestigd op Geldersedijk 93, 3247 KC Dirksland, en is ingeschreven  bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, nr KVK 23086028, BTW nr 8060.92.671.B01
 2. Wij zijn 24/7 bereikbaar op tel.nr. 06-29487853, of per email: [email protected]
 3. KIDSToys levert het complete assortiment speelgoed van verschillende bekende merken aan consumenten.
 4. De koopovereenkomst tussen KIDSToys en de koper is tot stand gekomen op het moment dat de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling is verstreken, en betalingen zijn voldaan. Tot aan deze voorwaarden is voldaan blijven artikelen eigendom van KIDSToys.
 5. Artikelen die u bij KIDSToys heeft gekocht, kunnen binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst worden geretourneerd, mits u de factuur nog heeft, wanneer het artikel slechts in die mate is uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of zij het product wenst te behouden en zoveel mogelijk in de originele verpakking zit. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger. Indien de klant na afloop van de genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.
 6. Voor het retourneren heeft u na het melden een tijd van 14 dagen om het product te versturen en worden geen verzendkosten berekend. U ontvangt van ons per mail een retouretiket waarmee u de artikelen kosteloos kunt verzenden. U ontvangt van ons een bevestiging als wij de artikelen retour hebben ontvangen. Het door u betaalde bedrag wordt binnen 8 dagen op uw rekening teruggestort. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
 7. Wanneer u artikelen heeft geretourneerd, zorgt u dan voor een verzendbewijs van het postkantoor, zodat het mogelijk is de retourzending te volgen. KIDSToys draagt geen enkele verantwoording voor zoekgeraakte pakketten waarvoor geen verzendbewijs kan worden overhandigd.
 8. Alle prijzen van producten op deze site zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
 9. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van de bestelde artikelen. Voor pakketten tot 30 kg, met afmetingen tot 175x78x55 rekenen wij € 5,95.  Vanaf een bestelbedrag van € 75,- zijn de verzendkosten gratis. Voor brievenbuspost rekenen wij € 4,50.
 10. Voor bestellingen buiten Nederland en voor grotere of zwaardere pakketten dan de hierboven vermelde afmetingen bespreken wij vooraf met u de wijze van verzending. Hiervoor gelden afwijkende tarieven.
 11. Aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten. Typefouten blijven ten alle tijden voorbehouden.
 12. Als de bestelling voor 16:00 uur is geplaatst en betaald, mits op voorraad, gaat deze dezelfde dag nog mee met Postnl. Wij bevestigen uw bestelling altijd per mail, op het door u opgegeven mail-adres. In deze e-mail wordt aangegeven wanneer de door u bestelde artikelen geleverd kunnen worden.
 13. KIDS Toys biedt u de volgende betaalmogelijkheden: Contant bij afhalen, vooraf per bank of via de website. De betalingen worden geregeld door Mollie Payments, en geeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden; iDeal, Paypal, en diverse creditcards. U wordt automatisch doorgeleid in het bestelproces.
 14. KIDSToys Dirksland garandeert u dat bestelde producten met de grootste zorgvuldigheid worden verpakt en verzonden. Wanneer u desondanks toch een kapot artikel heeft ontvangen, wordt deze door ons kosteloos omgeruild voor hetzelfde product, mits leverbaar, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit. U dient dan wel binnen 14 dagen na ontvangst van het kapotte artikel contact met ons op te nemen. Bij klachten die na deze termijn bij ons binnenkomen, vervalt het recht op retourneren. 
 15. KIDS Toys kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.
 16. Op alle geleverde merkproducten zit garantie t.a.v. fabricage-/montagefouten.
 17. KIDSToys stelt een goede relatie met haar klanten op prijs, en doet haar uiterste best u zo goed mogelijk te bedienen. Mocht u desondanks toch klachten hebben, laat het ons dan weten, zodat wij samen een oplossing kunnen zoeken.
 18. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
 19. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.
 20. Door een bestelling te plaatsen, verklaart u zich akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.